serveis per a discapacitats
625 17 81 09

telèfon d'atenció al soci:

la Fundació

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) ve desenvolupant les seves activitats des de l’any 2003 a Roses, per tal de donar suport a les persones amb algun tipus de transport adaptatdiscapacitat.

La principal activitat en aquests moments és la del transport sanitari adaptat. En aquest sentit realitzen el transport adaptat de Roses mitjançant conveni signat amb l’Ajuntament, transport sanitari adaptat per a gent gran al centre de dia de la Residencia NOVA VIDA, transport sanitari adaptat en trasllat de persones amb dificultats (nens i adolescents) a la ruta Cadaqués, Roses, Vilafant.

activitats de lleure per discapacitats

Activitats dirigides majoritàriament als seus associats, com diferents sortides de caire lúdic (Fundació Alicia etc), sortides a la platja, activitats de lleure amb nens i adolescents (teràpia amb cavalls, activitats de caire didàctic, casal d’estiu per a discapacitats etc). Volem ser una eina complementària de les administracions, demostrant que les persones sòcies de FADIR tot i les seves discapacitats poden ser útils a la resta de la societat. També es col·labora amb altres associacions de Roses, Associació Roses Contra el Càncer, Creu Roja, Càritas, etc.recollida d'aliments

FADIR també promou l'integració dins el mercat laboral a persones amb una certa discapacitat. Hi ha personal treballant a la Ciutadella com a vigilants de sala, xofers i acompanyants (sanitaris). 

Ha repartit entre els seus associats més necessitats 10.000 kg. d’aliments de primera necessitat en varis repartiments.

És el primer col·lectiu de discapacitats que forma part d’ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials), formada per mes de 800 serveis assistencials a nivell de Catalunya.

FADIR té cura dels discapacitats des de nens fins a gent gran, sense excepcions i restem oberts a establir qualsevol tipus de col·laboració, amb persones o associacions que veritablement puguin aportar qualsevol innovació, ja que pensem que el millor es sumar. Participa!